INREDNING

I vår butik har vi väl utvalda inredningsdetaljer och möbler från varumärken vi tycker om och de flesta har vi arbetat med under många år. Vi vill skapa en känsla som går som en röd tråd genom hela vårt koncept Blommor, Inredning, Mat. Hos oss hittar du allt från en blomma eller present när du skall bort till ett helt nytt möblerat hem. Vi erbjuder bland annat delikatesser, servetter, ljus, porslin, handdukar, kuddar, sängkläder, mattor, lampor, krukor, bord, stolar, soffor och mycket mer i en härlig blandning.

 

 

INREDNINGSHJÄLP?

 

Vi erbjuder ett inspirationsmöte med en inredare på plats i ditt hem eller ditt kontor. Passar dig som planerar att inreda själv men behöver lite hjälp på traven och för att få professionell hjälp och ha någon att bolla ideér och tankar med.

 

Nedan några exempel med vad vi kan hjälpa dig med!

 

· Möblering

· Ljussättning

· Rådgivning planlösningar

· Förvaringslösningar

· Val av färg/tapet

· Materialval till golv, kök och bad

 

Pris 750 kr per timme plus moms, räkna med ca 4 timmar för ett inspirationsmöte inkl restid.

 

Vid köp av INREDNINGSHJÄLP ingår 10% rabatt på ett köp i vår inredningsbutik och vid större köp kan vi ge ett komplettpris.

 

HOMESTYLING INFÖR FÖRSÄLJNING?

 

En bra homestyling hjälper dig att framhäva din bostads potential inför en försäljning av din bostad. Lilling Cottage har möbler och inredningsdetaljer som vi kan nyttja för att ge din bostad de bästa förutsättningarna inför Er så viktiga försäljning. 

Nedan ett urval av stylingpaket vi erbjuder:

FOTOSTYLING: Bostaden stylas upp med det befintliga möblemanget och kompletteras med blommor och grönt.

LILLA STYLINGEN: Bostaden kompletteras med passande inredningsdetaljer och textilier. Det kan vara tavlor, bäddning, mattor, belysning och andra inredningsdetaljer som lyfter ditt hem inför försäljningen.

MELLANSTYLINGEN: Utöver LILLA STYLINGEN ingår här även en komplettering av enstaka möbler.

STORA STYLINGEN: Den tomma bostaden möbleras upp med allt som krävs för att Er bostad skall lyftas fram på ett så bra sätt som möjligt.

Vi erbjuder ett GRATIS HEMBESÖK inför försäljningen, efter det ger vi Er en offert med fast pris beroende på vilket alternativ vi gemensamt kommer fram till i just Ert fall.

För mer information ring 031-968035 eller maila info@lilling.se

 

 

 

 

  

Drift & produktion:  Wikinggruppen