Lilling öppet fredag- och lördagskväll från 1 April!

Vi har fått många frågor om kvällsöppet under åren, nu är det äntligen dags! Från 1 April kommer vi att ha öppet på fredag- och lördagskvällar. Vi öppnar restaurangen som vanligt klockan 11.30 på fredag, 10 på lördag och köket har öppet till 21, restaurangen öppet till klockan 22. Butiken har öppet som vanligt mellan 10-18 på fredag och 10-16 på lördag. Ni är välkomna ner för en bit mat ell…

Snart är det dags för nästa After Work

Torsdagen den 31 Mars mellan 17-21 är det dags för nästa After Work. Varmt Välkomna,

Lillings Webshop är uppe!

Dagen är äntligen här! Vår webshop ligger uppe och vi kommer att fylla på den allt eftersom! Detta firar med att lotta ut en Tamahagane Sakura kniv. För att delta i tävlingen behöver ni gå in på www.lilling.se/newsletter/ och anmäla er till vårt nyhetsbrev? dela gärna detta med nära och kära?

Snart Dags för After Work Igen

Torsdagen den 25 Februari mellan 17-21 är det dags för nästa After Work. Varmt Välkomna,

En eftermiddag i gott sällskap på Lilling Cottage!

Under Februari/Mars, måndag-fredag mellan 14-17 har vi ett eftermiddagserbjudande. Välj en av våra Italienska pizzor och ett glas vin/öl för 185 kr eller köp en valfri pizza och vi bjuder på en läsk/mineralvatten. Varmt välkomna!

AFTER WORK PÅ LILLING COTTAGE DEN 28 JANUARI MELLAN 17-21

Då var det dags igen! Torsdagen den 28 Januari kör vi after work igen 17.00-21.00 i våra nya lokaler. Varmt välkomna!

Väkomna till Lilling på en bit mat

Välkomna till Lilling på en bit mat Vi har öppet restaurangen mellan 11:30-17:00 och vi serverar vår eftermiddags och helgmeny hela dagen.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

VI PÅ LILLING COTTAGE ÖNSKAR ALLA VÅRA KUNDER EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

Lilling Cottage tar upp GLOBAL Knivar i Sortimentet

Globalknivarna håller skärpan, är estetiskt tilltalande, slitstarka, behändiga och arbetsbesparande och det finns en speciell kniv för varje tillfälle i köket. Det är sådant man gillar om man älskar att laga mat. Matlagningen blir helt enkelt roligare om man har redskap som fungerar. Vi har nu ett bra sortiment för köket med knivserier från Opinel, Tamahagane och nu även GLOBAL. Vi har även grytor från franska Chasseur och en mängd olika skärbrä…

Välkomna ner till Lilling

Hej alla vänner, Välkomna till Lilling att njuta i miljön med mycket nya inredningsdetaljer inför julen eller en bit mat i restaurangen. Vi har öppet i helgen, lördag 10-16 samt söndag 12-16, För vår helgmeny titta under fliken mat på hemsidan, Varmt Välkomna,

After Work med JULINSPIRATION Torsdagen den 26 November klockan 17-21

Torsdagen den 26 November klockan 17-21 har vi After Work med JULINSPIRATION i hela butiken. Varmt Välkomna!

Fars dag middag!

Idag firar vi far på Lilling Cottage! Vi serverar 3-rätters: Västerbottenbottenpaj med chiliräkor, fläskfilé med champinjoner och potatisgratäng samt semifreddo med saltkaramell eller vår helgmeny. Öppet mellan 12-16 (köket till 15) varmt välkomna!

Present till Fars Dag

Vi har många presenttips inför Fars dag! Förutom blommor finns ett stort utbud av oljor och salter, Fina fällknivar från franska Opinel, korkskruv från Pulltex och fina produkter från L:a Bruket för att vårda skägget! Dessutom kanske Pappa uppskattar en god middag på söndag! Varmt väkomna till oss! Nedan tips är en kombinerad, ostkniv och vinöppnare, perfekt för en picknick. Pris: 339 kr eller en fällkniv m…

Tamahagane Japanska Knivar

Tamahagane-stål utvinns ur järnhaltig sand och genomgår en omfattande reningsprocess innan det blir till de stålklumpar som sedan smids ut till de legendariskt vassa svärden. Det japanska svärdet, katana, bygger på en unik kombination av hårt och mjukt stål – hårt i eggen för skärpans skull, mjukare i resten för seghet och tålighet. Utifrån denna teknik tillverkar Tamahanage idag sina knivar. Tamahagane Sakura Serien: Serien har en mjuk framtoni…

Delar ur Sundqvist sortiment finns nu på Lilling Cottage

Nu tar vi upp en del av Sundqvist fantastiska sortiment för köket. Sundqvist är generalagent för ett antal starka varumärken inom branschen såsom bland annat, Global, Opinel och Tamahagane knivar, Chasseur grytor, Pulltex korköppnare, Scanpan, Zassenhaus pepparkvarnar. Vi har valt att ta upp varumärken som Tamahagane knivar, Chasseur grytor, Opinel knivar, Zassenhaus kvarnar i Lillings sortiment. För mer info titta gärna på www.sundqvist.se och har Ni frågor. hör gär…

After Work 28 Oktober 17-21

Då var det dags igen! Imorgon Torsdag 29 oktober kör vi after work igen 17.00-21.00 Varmt välkomna!
  

Drift & produktion:  Wikinggruppen