D A M A T T E O + L I L L I N G C O T T A G E

Da Matteo + Lilling Cottage = S A N T

Vi är glada att berätta att vi har inlett ett samarbete med lokala göteborgsrosteriet Da Matteo. Från och med nu är det detta kaffet som serveras hos oss.

Att kunna erbjuda våra kunder det som vi anser smakar bäst och har den kvalitet som vi kan stå för är viktigt för oss! Förutom kvaliteten innebär detta även att vi vill stärka vår kunskap inom kaffe och dess process från odling till den kaffekopp vi serverar dig.

Da Matteo har rostat kaffe sedan 2007 och deras rosteri finns på Magasinsgatan i Göteborg. De menar att det inte finns några genvägar till gott kaffe och att ett nära samarbete med hela kedjan ger ökad kunskap och förståelse. Da Matteo skapar deras kaffe genom att ta fram råvarans naturliga smaker. De har en öppen produktion där alla bjuds in till att se hur processen går till. De köper sina kaffebönor från odlare som är måna om kvaliteten på sitt kaffe såväl som farmen och dess anställda. När de får hem kaffebönorna rostar dem de i sin miljövänliga rost där de har de bästa förutsättningarna att ge kaffet rättvisa. Allt detta för den goda kaffekulturen som vi vill vara med och ta del av.

Hur arbetar Da Matto med att ta fram sitt kaffe?

För mer info klicka gärna här för att läsa mer på Da Matteos hemsida.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

  

Drift & produktion:  Wikinggruppen